Skumdisco på Kungsbacka torg i juni 2016_foto Kristina Axelsson

Anis Don Demina och ISA uppträder på School´s Out

15 juni är det dags för skolavslutningsfesten School´s Out på Kungsbacka torg med artisterna Anis Don Demina och ISA.

Kvällen bjuder på en mängd artister, roliga aktiviteter och skumdisco på torget.

– Vi vill erbjuda en rolig, trygg och drogfri skolavslutningsfest. Det är ett mycket uppskattat evenemang som förvandlar innerstaden till en folkfest, säger Marianne Bartholdsson, ungdomskonsulent i Kungsbacka kommun.

Artister på scen och skumdisco på torget

Årets artister Anis Don Demina, välkänd DJ, musiker och Youtuber, och ISA (Isa Tengblad), popartisten som bland annat deltagit i Melodifestivalen, är valda efter önskemål från ungdomar i kommunen.

– I höstas gick vi ut i skolorna och pratade med ungdomar om vilka artister de skulle vilja ha på School´s Out, och det är med glädje vi kan meddela att vi lyckats uppfylla en del önskemål, säger Marianne Bartholdsson. Dessutom finns det många talanger i kommunen och några av dem kommer att uppträda under kvällen.

I år blir det en extra satsning på kringaktiviteter på torget, bland annat baseball, basket och bungyrun, där ungdomar kan utmana sig själva och varandra, men framförallt ha roligt. Alla får möjlighet att delta i en nykterhetstävling med fina priser. Precis som tidigare år avslutas kvällen med det traditionsenliga och mycket populära skumdiscot med start klockan 22.

Skolavslutningen har genomförts på Kungsbacka torg sedan 2004. Arrangörer är förvaltningen för Kultur & Fritid som uppskattar att årets skolavslutning kan locka mellan 3000 och 5000 besökare.

Hela evenemanget är alkohol- och drogfritt, öppet och gratis för alla. School´s Out är ett IQ-certifierat evenemang och har uppmärksammats av IQ-initiativet AB som ett bra exempel på ett tryggt och drogfritt evenemang.

Program

Kulturskolans storband 18.05
Ernie Prophet 18.25
Natalie Rask 18.50
Powell 19.25
ISA 19.50
Anis Don Demina 20.50
Skumdisco med DJ:s Lustgarden 22.00
Prisutdelning nykterhetstävling 24.00

Kontakta gärna