Byte av vallokal gör det lättare för dig som röstar

För att göra det enkelt att hitta flyttas i samband med förtidsröstningen och valdagen en av vallokalerna i Åsa.

Den 9 september hålls allmänna val i Sverige. Inför förtidsröstningen och under själva valdagen flyttar vi vallokalen i Åsa från Åsaskolan till Åsa Gårdsskola. Det berör dig som ingår i valdistrikten Ölmanäs, Ölmevalla Östra och Åsa centrum.

Enklare och tydligare för dig som röstar

Anledningen till beslutet består i att Åsaskolan består av tre byggnaden där vi fått indikationer på att man upplever det svårt att veta vilken byggnad man ska gå till för att lämna sin röst. Genom att flytta vallokalen till Åsa Gårdsskola går du istället in genom samma huvudentré, där en värd kommer att visa dig till rätt.

Läs mer om höstens allmänna val här

Kontakta gärna