Snart är det dags för skolstart!

Måndagen den 20 augusti startar höstterminen för de kommunala grundskolorna. Här hittar du läsårstider för våra kommunala grundskolor, tidtabeller och linjesträckning för skolbussar. Men även annan information som kan vara bra att ha koll på.

Lov och ledigheter

Här har vi samlat information om lov och ledigheter. Respektive skola kan även ha andra studiedagar. Läsårstider för våra kommunala grundskolor fastställs av politikerna i nämnden för Förskola & Grundskola. Läs mer om våra läsårstider

Tidtabeller och skolbussar

Skolbusstrafiken Kungsbacka består både av särskilda skolbusslinjer, 1-29, och Västtrafiks ordinarie linjetrafik. Här hittar du tidtabellerna för kommunens skolbussar. På kommunens webbkarta kan du se hur de olika linjerna kör. Tidtabeller och linjesträckning för skolbussar

Våra tjänster och blanketter

Vi har tjänster och blanketter för bland annat specialkost, ledighet och modersmålsundervisning i grundskolan. Dessa tjänster hittar du här Tjänster och blanketter – utbildning och barnomsorg.

Kontakta gärna

Förvaltningen för Förskola & Grundskola eller respektiva skola.