Bygglov inför telefontider

Bygglovsavdelningen inför nu telefontider för att skapa möjlighet till effektivt arbete och att kunna arbeta ikapp köerna. Samtidigt har kommunens kundcenter Kungsbacka direkt öppet och kan hjälpa dig.

Nu kan du ringa till bygglovsavdelningen mellan klocka 9 och 12 på måndagar, onsdagar och fredagar. Övrig tid arbetar handläggarna effektivt med nya och pågående ärenden. Samtidigt finns kommunens kundcenter Kungsbacka direkt tillgängligt alla vardagar och kan hjälpa dig med enklare bygglovsfrågor.

– Vi testar telefontider en period för att se om det kan leda till ett mer effektivt arbete. Vi arbetar löpande med att förbättra för kunderna och detta är ett led i det arbetet, säger bygglovschef Hanna Ståhl.

Telefontiderna kommer att gälla fram till årsskiftet för att sedan utvärderas.

Kontakta gärna