Öppet hus på gymnasieskolorna

Våra kommunala gymnasieskolor, Aranäsgymnasiet, Beda Hallbergs gymnasium och Elof Lindälvs gymnasium, välkomnar till Öppet hus i januari.

Öppet hus är ett inspirerande arrangemang inför gymnasievalet. Evenemangen brukar vara välbesökta och alla besökare får, under några timmar, ta del av gymnasieskolornas aktiviteter framförda av elever och personal. 

Alla utbildningar finns representerade

Alla utbildningar har informationsstationer i lokalerna och på programmens hemvister får du en djupare information om programmens innehåll och hur man arbetar. Skolornas UF-företag ger också smakprov på sin verksamhet. 

Datum och tider

Aranäsgymnasiet - Onsdag 16 januari 17-19
Beda Hallberg gymnasium - Onsdag 16 januari 17-19
Elof Lindälvs gymnasium - Torsdag 17 januari 17-19

Hälsa på oss under en vanlig dag

Du vet väl att du som ska välja gymnasium alltid är välkommen att besöka skolorna under en vanlig dag också. Kontakta i så fall arbetslagsledaren för det program du är intresserad av eller skicka ett mail till oss. Du hittar kontaktuppgifter på gymnasieskolornas hemsidor. 

Aranäsgymnasiet
Beda Hallberg gymnasium 
Elof Lindälvs gymnasium