Anhörigcirkel för dig som har en demenssjuk förälder

Nu startar en anhörigcirkel för dig som stödjer en förälder som har en demenssjukdom. I anhörigcirkeln får du träffa och prata med andra som är i liknande situationer som din.

Anhörigcirkeln vänder sig till vuxna barn som har en demenssjuk förälder. I en anhörigcirkel får du träffa och prata med andra som är i en liknande situation som din. Du får information och kunskap och vi utbyter tankar med varandra. Varje träff utgår från ett särskilt tema. 

Start 12 november

Träffarna är på anhörigcenter i centrala Kungsbacka på tisdagar vid sex tillfällen, med start 12 november. Andra träffen är 26 november och resterande datum fås vid första träffen. Vi ses klockan 18-20 och vi bjuder på fika. Det är 6-8 personer i gruppen. 

Föranmäl dig

Anmäl dig på mejl: vardochomsorg.anhorigstod@kungsbacka.se
eller på telefonnummer: 0300 834229. 

Välkomna!