Öppet hus på gymnasieskolorna

Våra kommunala gymnasieskolor, Aranäsgymnasiet, Beda Hallbergs gymnasium och Elof Lindälvs gymnasium, välkomnar till Öppet hus i november.

Öppet hus är ett inspiererande arrangemang inför gymnasievalet. Evenemangen brukar vara mycket välbesökta och alla besökare får, under några timmar, ta del av gymnasieskolornas aktiviteter framförda av elever och personal. 

Alla utbildningar finns representerade

Alla utbildningar har informationsstationer i lokalerna och på programmens hemvister får du djupare information om programmens innehåll och hur man arbetar. Skolornas UF-företag ger också smakprov på sin verksamhet. 

Datum och tider

Aranäsgymnasiet - Onsdag 6 november 17-20
Beda Hallbergs gymnasium - Onsdag 6 november 17-20
Elof Lindälvs gymnasium - Torsdag 7 november 17-20

Hälsa på oss under en vanlig dag

Du vet väl att du som ska välja gymnasium alltid är välkommen att besöka skolorna under en vanlig dag. Kontakta i så fall arbetslagsledaren för det program som intresserar dig eller skicka ett mail till oss. Du hittar kontaktuppgifter på gymnasieskolornas hemsidor. 

Aranäsgymnasiet
Beda Hallbergs gymnasium 
Elof Lindälvs gymnasium