Nattvandra med polis och kommun

Är du nyfiken på nattvandring? Nu kan du lära dig mer och vara med i en gemensam nattvandring med polis och kommun!

Nattvandring är ett bra sätt att förebygga brottslighet och det bidrar till trygghet både för ungdomar och andra vuxna. 29 november klockan 21 samlas vi på Kungsbacka torg för att nattvandra tillsammans. På plats finns polisen, representanter från olika nattvandrargrupper och från Kungsbackas brottsförebyggande råd. Klä dig efter väder och tag med reflexväst. Varmt välkommen!

Program för kvällen

21.00  Samling på stora torget där det bjuds på glögg och pepparkakor
21.10  Kommun och polis informerar om nattvandring
21.30  Vi delar upp oss i grupper och nattvandrar
24.00  Återsamling på stora torget, vi avslutar kvällen tillsammans

Vad är nattvandring?

Nattvandringen är ideell och bygger på ditt eget engagemang. Du finns där för att skapa förtroende, hjälpa, stötta och föregå med gott exempel. I Kungsbacka finns flera nattvandrargrupper. Som nattvandrare träffar du nya människor och många trevliga ungdomar på stan samtidigt som du bidrar till ett tryggare Kungsbacka. Du behöver inte själv vara förälder för att nattvandra, men du ska ha fyllt 25 år.

Läs mer om nattvandring i Kungsbacka

Kontakta gärna