Välkommen att delta på gymnasieskolornas rekryteringsdagar i Kungsbacka!

Många är de branscher/företag som känner av bristen på och konkurrensen om både kompetens och arbetskraft. Samtidigt har kommande generation av nya medarbetare – dagens gymnasieelever - begränsad uppfattning om vilka och var jobben finns idag och i framtiden. Vi behöver därför inspirera dem inför deras nästa steg i livet.

Nu har du möjlighet att delta på gymnasieskolans rekryteringsdagar och presentera ditt företag/bransch/utbildning/lärosäte för våra elever. 
 
Datum: 4 februari och 18 februari 2020 
Tid: Mässa kl.14.00-16.00 
Plats: Elof Lindälvsgymnasiet, Lindälvs gata 3 och Aranäsgymnasiet , Gymnasiegatan 44
 
Vi bjuder alla utställare på fika under eftermiddagen. 

Har du frågor eller vill anmäla (senast 24 januari) är du välkommen att kontakta: kajsa.jeppsson@kungsbacka.se

Välkommen att delta på en eller båda dagarna!

Elof Lindälvsgymnasiet (4 februari) har följande program: ekonomi, el/energi, fordon/transport, handel/administration, hotell/turism, industriteknik, introduktion, naturvetenskap, restaurang/livsmedel och teknik.

Aranäsgymnasiet (18 februari) har följande program: barn/fritid, bygg/anläggning, estet, International Baccalaureate, introduktion, naturvetenskap, samhäll, teknik, vård/omsorg och Yrkeshögskolan (CAD-konstruktör/mekanik, hiss-/rulltrappstekniker, redovisningskonsult, byggprojektör CAD/BIM, automation/robotingenjör)