Hitta sommarjobbet på rekryteringsdagarna

Den 20 och 21 februari har du som är mellan 16-19 år chansen att träffa arbetsgivare och skolor på Elof Lindälvs gymnasium och Aranäsgymnasiet på rekryteringsdagarna. Kungsbacka kommun är på plats och söker sommarjobbare. Bli en av oss i sommar!

Under rekryteringsdagarna deltar en rad olika företag, kommunala verksamheter, myndigheter, utbildningar och lärosäten för att berätta mer om vilka jobb och utbildningsmöjligheter som finns.

Kommunen anställer varje sommar ett stort antal semestervikarier och deltar under dagarna för att berätta mer om vilka jobb som finns att söka hos oss. Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent, stödassistent, sjuksköterska, vårdbiträde, lokalvårdare, undersköterska, måltidsbiträde eller servicepersonal i sommar.

Läs mer på www.kungsbacka.se/sommarjobb

Tid och plats

  • Onsdag 20 februari, klockan 14-16
    Aranäsgymnasiet, Gymnasiegatan 44
  • Torsdag 21 februari, klockan 14-16
    Elof Lindälvsgymnasiet, Lindälvs gata 3