Nominera till Kungsbacka Arkitekturpris 2019

Årets upplaga av Kungsbacka Arkitekturpris är igång. Tävlingen är indelad i de två kategorierna bostadshus och stadsmiljö. Du kan vara med och påverka genom att föreslå kandidater till tävlingen och senare i sommar rösta fram vinnarna.

Kungsbacka Arkitekturpris hålls av Byggnadsförvaltningen och har delats ut sedan 1993. De två senaste åren har pris delats ut i två kategorier, bostadshus och stadsmiljö. Senast gick priset till ett bostadshus i Sandlyckan, Kullavik och till det nya djurhuset Noas Ark i Onsala.

Kungsbackas invånare avgör senare i sommar vilka två objekt som vinner årets priser. Just nu pågår arbetet med att ta fram kandidater till årets tävling - och Byggnadsnämnden vill ha allmänhetens förslag på tänkbara kandidater.

Föreslå kandidater

Var med och föreslå kandidater som du vill se tävla om Kungsbacka Arkitekturpris. Du kan nominera till kategorin bostadshus och kategorin stadsmiljö. Det deltagande objektet ska vara färdigställt inom de senaste fem åren.

Skicka in ditt förslag med en bild och kort motivering till info@kungsbacka.se senast den 26 maj, skriv Kungsbacka Arkitekturpris i ämnesraden.

Prisutdelningen kommer att äga rum under hösten 2019.

Läs mer om Kungsbacka Arkitekturpris på kungsbacka.se/arkitekturpris

Kontakta gärna

Karin Lång, projektledare
0300-83 40 49
karin.lang@kungsbacka.se