En väg in för dig som timvikarie

Från och med den 1 maj är det en väg in för dig som är intresserad av att jobba som timvikarie hos oss. På nystartade Vikariecenter rekryterar vi timvikarier till exempelvis förskolor, boenden och lokalvård.

Tidigare fanns både Bemanningscenter och Vikarieenheten som arbetar med att rekrytera timvikarier inom olika delar av kommunens verksamheter. Men från och med den 1 maj har de slagits samman och bildar nystartade Vikariecenter. Det innebär att det bara är en kontaktväg in för dig som vill arbeta som timvikarie hos oss.

Flera olika yrken

Vikariecenter ser dagligen till att det finns timvikarier till flera verksamheter inom Kungsbacka kommun. För att kunna tillsätta timvikarier vid korttidsfrånvaro hos vår ordinarie personal behöver vi dig som vill, vågar och kan jobba hos oss i Kungsbacka kommun. 

Som timvikarie hos oss kan du få arbeta inom exempelvis lokalvård, personlig assistans, på ett särskilt boende eller med måltidsverksamhet i våra kök. Du kan också arbeta som timvikarie inom bland annat förskola, hemtjänsten eller på ett vård- och omsorgsboende. Vi hanterar också timvikarier för sjuksköterskor inom hemsjukvården. 

Sök våra lediga jobb

Om du är intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss kan du söka våra lediga jobb eller ta kontakt med oss på Vikariecenter. Vi gör en intervju med dig och om du blir aktuell för ett jobb som timvikarie tar Vikariecenter in referenser och begär i vissa fall utdrag ur belastningsregistret. När kontraktet är underskrivet och introduktionen är klar, återstår endast att hitta lediga timmar där du kan jobba. 

Får introduktionsutbildning

Som timvikarie på Vikariecenter kommer du att få en introduktionsutbildning och du får också gå bredvid ordinarie personal innan du börjar arbeta själv. Du meddelar oss vilka dagar och tider du vill vara tillgänglig för arbete och du får ett SMS av Vikariecenter när det finns arbetspass som passar dina önskemål. Du kan arbeta dagtid, kvällstid och/eller natt på både vardagar och helger.

Alla aktuella tjänster som timvikarie hittar du på vår hemsida, under Lediga jobb. Just nu hittar du lediga jobb som timvikarie både under jobbkategorierna Timvikarier och Sommarjobb.

Kontakta gärna
Om du har frågor om att jobba som timvikarie, är du välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl. Vill du söka ett jobb ska du göra det via annonserna.

Vikariecenter
0300-83 78 00
vikariecenter@kungsbacka.se

Besöksadress:
Borgmästaregatan 5A
434 32 Kungsbacka.