Öppen förskola Hålabäck öppnar 15 april

En ny öppen förskola öppnar på Syrengatan 2, Hålabäck, måndagen den 15 april. Detta blir den åttonde öppna förskolan i Kungsbacka kommun. På öppna förskolan får du som förälder stöd i föräldrarollen, träffar andra vuxna och ditt barn får leka med andra barn.

– Alla är välkomna måndagen den 15 april när verksamheten öppnar för barn i åldrarna 0-6 år i sällskap av en vuxen. Hålabäcks öppna förskola har ett fokus på språkstöd och integration och har öppet måndagar, tisdagar och fredagar mellan klockan 9-13, säger enhetschef Ulrika Lundén, Förskola & Grundskola.

Här kan du läsa mer om vår verksamhet, ta del av öppettider och annan information som kan vara aktuell.

Kontakta gärna

Öppna förskolan i Hålabäck
Syrengatan 2, Kungsbacka
0300-83 56 85

Enhetschef Ulrika Lundén
0300-83 45 44
ulrika.lunden@kungsbacka.se