Öppet hus på Vikariecenter

Är du nyfiken på hur det är att jobba som timvikarie i Kungsbacka kommun? Tisdagen den 7 maj ordnar Vikariecenter öppet hus för människor som vill, vågar och kan.

Just nu behöver vi timvikarier som kan jobba inom exempelvis förskola, personlig assistans, boende med särskild service, hemtjänsten, lokalvård eller på ett vård- och omsorgsboende. Därför vill vi träffa dig som är intresserad av att arbeta som just timvikarie inom någon av våra verksamheter. 

Tisdagen den 7/5 ordnar Vikariecenter öppet hus för dig som vill veta mer om hur det är att jobba som timvikarie. Du kan också få bli intervjuad, direkt på plats, eller boka en tid för intervju. Om du har referenser från tidigare arbete är det bra om du tar med dig det. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss. 

Kom och träffa oss på tisdagar med start 7/5 mellan klockan 15-18. Vi finns i entrén på Borgmästaregatan 5A, i samma hus som Clas Ohlsson vid Kungsmässan.
Vi har även öppet hus 14/5, 21/5, 28/5 & 4/6.

Läs mer om hur det är att arbeta som timvikarie i Kungsbacka kommun. 

Kontakta gärna
Vikariecenter
0300-83 78 00