Prata sommarjobb med oss

Söker du sommarjobb? Vikariecenter besöker Elof Lindälvs gymnasium och Aranäsgymnasiet 22-23 maj och vill träffa dig som är intresserad av att jobba hos oss i sommar.

Varje sommar anställer vi ett stort antal semestervikarier till exempelvis förskolor, boenden och lokalvård. Vikariecenter besöker Elof Lindälvs gymnasium och Aranäsgymnasiet 22-23 maj för att berätta mer om våra sommarjobb.

Vi vill träffa dig som vill veta mer om hur det är att jobba som vikarie. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss. 

I Kungsbacka kommun jobbar vi med att skapa det goda livet tillsammans – bli en av oss i sommar! Kom och träffa oss på Elof Lindälvs gymnasium onsdagen 22 maj kl 10-12 och på Aranäsgymnasiet torsdagen 23 maj kl 10-12.

Läs mer om våra sommarjobb och hur du söker.

Kontakta gärna

Vikariecenter
0300-83 78 00