Öppet hus för bygglovsfrågor öppnar 2 september

På måndag den 2 september öppnar Öppet hus för bygglovsfrågor igen efter sommaren. Alla som funderar på att bygga nytt eller bygga till är välkomna till stadshusets entré mellan 16 och 18 på måndag.

Öppet hus är ett tillfälle där alla som funderar på att bygga kan träffa en handläggare och få råd och information innan man lämnar in en ansökan. Klockan 15.45 öppnar vi bokningen för öppet hus i receptionen i stadshuset. Där anmäler du dig och beskriver kort din fråga. Efter det får du ett könummer och får träffa en handläggare i cirka 15 minuter.

 Vi tror att det kommer komma massa folk på måndag då vi har haft stängt lite längre än vanligt i sommar på grund av att stadshuset byggs om. Vi är laddade och ser fram emot att träffa många människor på måndag, säger Hanna Ståhl, verksamhetschef för bygglovsavdelningen.

Ändrade telefontider

Med start från måndag 2 september har bygglovsavdelningen också telefontider under måndagar 13-15, onsdagar 10-12 och fredagar 10-12.

Kontakta gärna