Hjälp oss felanmäla trasiga gatlampor

Nu när mörkret faller tidigare på kvällen märker vi återigen av trasig gatubelysning. Kanske har du även sett en full papperskorg eller vill anmäla ett hål i gatan. Visste du att vi har en e-tjänst för felanmälan här på vår hemsida?

Du hittar e-tjänsten för felanmälan direkt på vår startsida, under fliken "Kontakta oss".

Hur går en felanmälan till?

Välj ett alternativ i listan för att beskriva vad din felanmälan gäller, skriv in en adress eller markera din position på kartan och beskriv felet så noga du kan. Vill du ha återkoppling finns möjligheten att ange kontaktuppgifter.

När vi får in din felanmälan skickas den till kommunens kundcenter som gör en bedömning av vilken avdelning som ansvarar för felet. De skickar vidare felanmälan till rätt avdelning. Vi återkopplar till dig så snart vi har möjlighet, och tack vare din hjälp kan vi åtgärda felet snabbare!

Ibland händer det att vi får in ärenden som inte ligger under kommunens ansvar eller skötselområde. Vi återkommer då med information om vilken myndighet som är ansvarig eller hur du ska gå tillväga för att få felet åtgärdat.

Gör en felanmälan!

Akut felanmälan

Har du istället en akut felanmälan kan det vara bättre att ringa till vårt kundcenter Kungsbacka direkt. Om felet inträffar utanför kundcentrets öppettider har vi journummer som du kan ringa.

Kundcentret Kungsbacka direkt

0300-83 40 00
info@kungsbacka.se 

Öppettider
Måndag 8-18
Tisdag-torsdag 8-17
Fredag 8-15 

Besöksadress
Stadshuset, Storgatan 37

Postadress
434 81 Kungsbacka