Nationell ekonomikonferens på Elof Lindälvs gymnasium

Elof Lindälvs gymnasium är certifierat som en diplomerad skola för gymnasieekonomer, DGE. Den 3 oktober står gymnasieskolan som värd för en ekonomikonferens i nätverket av certifierade skolor i Sverige.

Dela erfarenheter

DGE-konferensen är en mötesplats där diplomerade gymnasieskolor har möjlighet att träffas och diskutera aktuella och gemensamma frågor. 

- Vi är väldigt glada över att få arrangera den nationella DGE-konferensen. Detta blir ett utmärkt tillfälle att få dela erfarenheter med varandra och kvalitetssäkra utbildningen, säger Cindia Escalante Mattsson, rektor på Elof Lindälvs gymnasium. 

Konferensen arrangeras torsdagen den 3 oktober 9.30-16.15. Temat för konferensen är verklighetsbaserat lärande. 

Information om programmet

Länk till anmälan 

Om diplomerad gymnasieekonom

En certifiering som diplomerad skola för gymnasieekonomer innebär att Ekonomiprogrammet alltid är uppdaterat med de krav som ställs på eleverna efter examen. En diplomerad gymnasieekonom är väl rustad för arbetslivet och vidare studier och har stora möjligheter att söka jobb direkt efter gymnasiet som till exempel ekonomiassistent, redovisningsassistent eller kundansvarig. 

Kontakta gärna 

Cindia Escalante Mattsson
0300-83 35 13
cindia.escalante-mattsson@kungsbacka.se