Entreprenörskap på riktigt!

11 mars är det dags för UF-mässan, Entreprenörskap på riktigt 2020. Mellan 13.00-18.00 på Halmstad Arena möter du 235 UF-företag som säljer sina produkter och tjänster. 65 UF-företag från Kungsbacka finns på plats. En dag full av energi, kreativitet, engagemang och roliga produkter och tjänster. Fri entré!

Entreprenörskap på riktigt är höjdpunkten på UF-året! Därför rekommenderar vi dig som är nyfiken på UF-företag eller vill få en shoppingupplevelse utöver det vanliga att komma och besöka mässan.235 UF-företag från hela Halland ställer ut under dagen och vi lovar dig energi, framtidstro, engagemang och roliga produkter och tjänster. Dessutom finns flertalet grundskolor på plats och visar upp hur de arbetat med läromedel i entreprenörskap och våra partners ställer ut i Future Zone.

Under dagen kommer Johan Olsson, utbildningspolitisk expert på Svenskt Näringsliv ta med oss på en snabb spaning kring utmaningar och möjligheter samt värdet av entreprenöriella förmågor på framtidens arbetsmarknad. Dessutom kommer det att delas ut pris till Årets Marknadsförare, Årets UF-skola och Årets lärare under ledning av årets konferencier, Rebecca Sellergren.

Klicka här för mer information