Alla vinner med cykelvänlig arbetsplats

Nu letar vi arbetsplatser som vill göra det lättare för sina anställda att cykla till och från jobbet.

Har din arbetsplats en väderskyddad cykelparkering? Finns det möjlighet att duscha och byta kläder?

Lätt att ta cykeln

Då uppfyller arbetsplatsen två av kriterierna för att bli en cykelvänlig arbetsplats. Läs mer här för att se alla kriterierna. När ni uppfyller fem kriterier eller mer kan ni vara med och tävla gratis i projektet Cykelvänlig arbetsplats. Syftet med utmaningen är att få fler arbetsplatser att bli cykelvänliga; både att göra det enkelt för cyklande medarbetare och att sänka tröskeln för de som inte börjat cykla än.

Läs mer och anmäl er här

Projektet Cykelvänlig arbetsplats 2020 genomförs som en tävling i samarbete med Region Halland och Västra Götalandsregionen i flera västsvenska kommuner och är öppet för alla arbetsplatser, såväl privata som offentliga. Läs mer här.

Kontakta gärna

Trafiksamordnare Magnus Bengtsson
0300-83 47 20
magnus.bengtsson@kungsbacka.se