Bygglov tar nya initiativ för att möta branschen

Under våren inför bygglovsavdelningen en branschjour och en branschdag. Syftet är att skapa forum för att på ett bättre sätt kunna möta företagskunderna.

Branschjouren kommer vara återkommande varje måndag mellan klockan 15 och 16 och startar vecka 11 i Stadshuset.

- Tanken är att våra återkommande kunder, till exempel arkitektfirmor eller husleverantörer ska få mer tid och kunna diskutera flera ärenden samtidigt, säger Hanna Ståhl, verksamhetschef för bygglovsavdelningen. Vi tar det koncept vi har för Öppet hus och anpassar det så att det passar våra företagskunder.

Anmäl senast fredag

De som vill komma på branschjouren behöver senast fredagen innan anmäla detta till en av avdelningens två enhetschefer; Nina Gulin eller Peter Sebestyén, via e-post på nina.gulin@kungsbacka.se, eller peter.sebestyen@kungsbacka.se.

Kundcentret Kungsbacka direkt
0300-83 40 00
info@kungsbacka.se

Öppettider
Måndag 8-18
Tisdag-torsdag 8-17
Fredag 8-15