Kom och jobba med oss i sommar

Nu är rekryteringen av årets semestervikarier igång. Vi söker människor som vill, vågar och kan arbeta i våra verksamheter i sommar.
Varje år anställer vi ett stort antal sommarvikarier till våra verksamheter. Nu kan du bli en av oss i sommar. I år söker vi efter personer som vill jobba som sjuksköterska, personlig assistent, stödassistent eller stödbiträde på ett boende med särskild service samt vårdbiträde eller undersköterska på ett vård- och omsorgsboende eller inom hemtjänsten. Du kan också arbeta som lokalvårdare, måltidsbiträde eller servicepersonal inom olika verksamheter. 

Gör skillnad för andra

När du sommarjobbar hos oss får du inte bara ett viktigt jobb där du gör skillnad för andra. Det ger dig också värdefulla erfarenheter och möten med andra, bra anställningsvillkor och en bra uppstart och nära samarbete med dina kollegor. Dessutom finns det möjlighet till erbjudande om fortsatt arbete även efter sommaren. 
Du kan läsa om vad de olika jobben innebär samt vilka jobb som finns att söka på www.kungsbacka.se/sommarjobb

Rekryteringsträffar i vår

Vi ordnar även ett antal rekryteringsträffar i vår. Då kan du komma och träffa oss på Vikariecenter och även lämna in din intresseansökan. Du hittar oss på Borgmästaregatan 5, på baksidan av Clas Ohlsson vid Kungsmässan. 
5 maj klockan 15-17.30
12 maj klockan 15-17.30
19 maj klockan 15-17.30
26 maj klockan 15-17.30
   
Kontakta gärna: 
Vikariecenter
0300-83 78 00