Hammare och spik

Vi har Öppet hus för bygglov den 16 mars

Varje helgfri måndag mellan klockan 16 och 18 har vi Öppet hus hos Bygg & Miljö. Då kan du som planerar att bygga eller vill ha hjälp innan du lämnar in handlingar träffa en handläggare för att få råd och information. Öppet hus är öppet, men vi kommer inte kunna ha så många platser som vanligt måndagen den 16 mars.

Klockan 15:45 öppnar vi bokningen för öppet hus i receptionen på stadshuset. Du anmäler dig och beskriver kort din fråga. Beroende på typen av fråga tilldelas du ett könummer för att få träffa en handläggare. Varje besök är ungefär 15 minuter. Vi tar emot sista besöket kl 17.30

Rådgivning via telefon

Har du inte möjlighet att besöka oss under öppet hus kan du även kontakta oss på telefon. Bygglovsavdelningen har telefontider måndagar klockan 13-15, onsdagar klockan 10-12 och fredagar klockan 10-12.

Här kan du läsa mer om öppet hus