Satsar på aktiviteter utomhus

Nästa vecka startar träffpunkterna tipspromenader och hundpromenader för att muntra upp vardagen för kommunens invånare i dessa virustider. Vem som helst kan delta - gammal som ung.

En gång i veckan sätter träffpunkternas volontärer upp en ny tipspromenad och den första kommer tisdag 31 mars. Man kan gå när man vill och frågorna hänger uppe hela veckan. Vi uppmanar alla att hålla avstånd till varandra och inte ta i hand eller kramas. Tipslappar kommer att finnas vid träffpunkterna och facit vid målet, men du behöver ta med egen penna. Vem som helst kan gå - alla är välkomna!

- Här har du som invånare möjlighet att förgylla din promenad med aktivitet i form av kluriga frågor, säger Annette Ringström, frivilligsamordnare i kommunen.

Här är träffpunkterna där du kan starta:

Älvsåker träffpunkt, Sidensvansvägen 2
Signeskulle träffpunkt, Pastillgränden 47
City träffpunkt, Västergatan 16-18
Fjärås träffpunkt, Rajgräsvägen 28
Åsa/Pölagårdens träffpunkt, Pölagårdsvägen 11
Onsala träffpunkt, Gathes väg 108
Kullaviks träffpunkt, Kyviksvägen 2
Gällinge träffpunkt, Förlandavägen 31
Frillesås träffpunkt, Frillesåsvägen 6

Hundpromenader i Frillesås

Våra hundpromenader i Frillesås kommer att fortsätta varannan måndag med start mån 30 mars klockan 10. Ta med egen fika om du vill. Du behöver inte ha egen hund. Du kan kanske hjälpa till att rasta någon annans hund? Vi träffas utanför Löftadalens dragkampsklubb i Frillesås.

Rosor till seniorer

Som en extra uppmuntran till våra invånare och framförallt till kommunens seniorer, kommer vi idag att dela ut rosor, som butiken Kungsblomman har skänkt.

- Vi delar ut rosor till de seniorer som vi stöter på och som behöver lite extra uppmuntran i dessa tider, säger Annette.

Kontakta gärna

Om du har frågor, kontakta träffpunkterna på 0300-83 82 17.