Uteserveringar i centrum kan öppna redan nu

När uteserveringarna öppnar invigs vår- och sommarsäsongen i Kungsbacka.

Nu väntar en vecka med strålande solsken. För att våra invånare ska kunna stödja vårt lokala näringsliv utomhus i den härliga vårsolen, är det möjligt för restaurangerna och caféerna i centrum att öppna sina uteserveringar redan 20 mars. Den normala öppettiden är annars 1 april.

- Det är många företagare som har det mycket tufft nu inte minst företag inom restaurangbranschen. Därför är vi glada att för att uteserveringarna kan öppnas redan till helgen och vill samtidigt uppmana våra invånare att stödja det lokala näringslivet, säger Elinor Filipsson, Näringslivschef Kungsbacka kommun.

Här kan du läsa vad du som företag behöver tänka på.

För dig som är företagare med anledning av coronaviruset, covid-19.