Välkommen på branschdag den 23 april

Branschdagen som går av stapeln den 23 april klockan 9-12 vänder sig till alla professionella som kommer i kontakt med bygglov. Agendan är inte helt fastställd ännu, utan kommer att tas fram utifrån de saker branschen vill diskutera. Anmäla dig senast den 16 mars.

Det skulle till exempel kunna vara lagändringar eller hur man beräknar byggnadshöjd. Intresserade kan anmäla sig till Jonas Ranefjärd, jonas.ranefjard@kungsbacka.se senast den 16 mars. Branschdagen arrangeras i Stadshuset.

– Idén om branschjour och braschdag kom fram under ett möte vi hade med olika återkommande kunder, säger Hanna Ståhl, verksamhetschef för bygglovsavdelningen. Det känns superkul att vi kan genomföra dem och jag hoppas att de blir ett sätt för oss att förbättra relationen till våra kunder. Jag ska inte sticka under stol med att våra kunder inte alltid är nöjda.

Enklare och mer kommunikation

Under förra året har bygglovsavdelningen arbetat med att förenkla diverse saker för att göra det enklare för alla som söker bygglov. Till exempel bytte byggnadsnämnden taxa under hösten till en som är lättare att tyda och lättare att förutse. Ett annat exempel är att avdelningen har ett nytt IT-system som kommer att ge kunderna större möjligheter att följa sina ärenden och få information när saker händer i ärendena.

Kundcentret Kungsbacka direkt
0300-83 40 00
info@kungsbacka.se

Öppettider
Måndag 8-18
Tisdag-torsdag 8-17
Fredag 8-15