Livesändning Kungsbacka

Coronaviruset påverkar näringslivet i hela landet på flera sätt och företagare möter nu olika typer av utmaningar till följd av viruset. Företagarna Kungsbacka och Kungsbacka kommun bjuder in dig som driver företag i vår kommun för att hålla dig uppdaterad kring stödpaket, visa vad Kungsbacka kommun gör för att stötta företag i en svår situation och hur du hittar svar på de frågor som är viktigast för just dig. Kvällen är ett tillfälle för både dialog och information från flera olika organisationer.

Därför vill vi bjuda in dig till vår livesändning den 8 april klockan 17.00-18.30, där du kan ställa frågor via chattfunktionen. Du kan också maila in dina frågor till oss på: kungsbacka@foretagarna.se

Förutom korta intervjuer med deltagarna kommer du att kunna ställa frågor direkt till de som medverkar: Christoffer Lewinowitz, jurist på Företagarna, Elinor Filipsson, näringslivschef Kungsbacka, Magdalena Johansson, VD Almi Halland, Ida-Lotta Elgbratt, ordförande för Företagarna Kungsbacka, Mikael Erlandson, regionchef Företagarna och Hans Forsberg, kommunstyrelsens ordförande i Kungsbacka kommun, Malin Aronsson, kommundirektör Kungsbacka.  Panelen kan komma att utökas med ytterligare deltagare. Mötet leds av Kajsa Jeppsson.

Vill du vara med går du in på vår facebooksida och tar del av hela evenemanget. Där finns också en chattfunktion i vilken man kan skriva in frågor. Vill man ställa en fråga direkt så går det också och då blir man uppkopplad via facetime. 

Företagarnas Facebooksida hittar du här >>>

Välkommen önskar Företagarna och Kungsbacka kommun