Välkommen till Frukostklubben 14 maj

Magnus Helgesson är entreprenören med fingertoppskänsla och erfarenhet kring att driva bolag i utmanade tider. Nästa Frukostklubb livesänds och då inspirerar Magnus alla till att fokusera och tänka nytt i kristider. Tillsammans vill vi hylla våra entreprenörer!

När tiderna är svåra är det extra viktigt att kunna se framåt och samla energi och kraft. Därför vill vi under denna Frukostklubb ge en extra boost till våra många företagare i kommunen. Vi delar ut pris till duktiga UF-företagare och till Årets företagare, så häng på via länk!

Vi har genomlevt kriser innan. Tillsammans kommer vi klara även denna. Magnus Helgesson är vår gästföreläsare och uppmanar oss till att fokusera på hur vi kan ha ett lärande i den här krisen. Samarbete är avgörande för att komma starkare ut på andra sidan. 

Vill du delta? Ingen anmälan behövs, men för den som vill ha en frukostpåse att hämta upp, sker anmälan här

I samarbete med Företagarna, Swedbank och Ung Företagsamhet Halland