Badhuset är färdigt! SVT-reporter intervjuar projektledare Jenny Törn.

Kungsbacka badhus öppnar 9 maj

Nu är det äntligen klart! Efter två års byggtid är badhuset färdigt, bassängerna är fyllda med vatten, gymmet välutrustat med träningsredskap och huset väntar på att fyllas av liv.

Badhuset öppnar men med restriktioner

Efter dialog med Folkhälsomyndigheten kommer badhuset att öppna trots pågående Coronapandemi.  Friskvård, träning och motion är viktigt även i den här speciella situationen och våra simhallar håller därför öppet. Medley som driver verksamheten i badhuset ser till att det inte blir trängsel och följer myndigheternas riktlinjer.

En efterlängtad mötesplats

Kungsbacka badhus är kommunens största investering hittills och är byggt för att täcka framtidens behov med den befolkningsökning vi räknar med de kommande 20-30 åren. Badhuset är en stor satsning för framtiden och för Kungsbackas invånare.

Kungsbacka badhus är ett hus för bad, lek, träning, motion och rekreation. Badhuset är en mötesplats för unga och gamla, motionärer och tävlingssimmare, vältränade och nybörjare. Här finns något för alla!

I Kungsbacka badhus finns en 50-metersbassäng och två undervisningsbassänger, ett familjebad med vattenrutschbana, relaxavdelning samt gym och café.

Läs mer om vad badhuset innehåller

Idrottsparken byggs utanför

Utanför badhuset bygger vi Idrottsparken som vi beräknar vara klara med sommaren 2021. Det blir en park full av möjligheter med plats för både aktivitet och lugn.

Läs mer om Idrottsparken och vad den kommer att innehålla.

 

Kontakta gärna

Camilla Sjögren
Kommunikationsspecialist Kultur & Fritid
0300-83 42 15
camilla.sjogren@kungsbacka.se