Ansök till årets sommarskola för dig i gymnasiet

Sommarskolan riktar sig till dig som studerar på gymnasiet i Kungsbacka och som under våren inte uppnått godkänt i något av ämnena svenska, svenska som andraspråk, engelska eller matematik. Det spelar ingen roll om du går på en kommunal eller fristående skola.

I år genomförs sommarskolan 27 juli - 7 augusti (vecka 31 och 32) på Elof Lindälvs gymnasium. Eftersom den här typen av undervisning passar bäst för fysisk närvaro så kommer vi att anpassa sommarskolan så att det är möjligt. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för minskad smittspridning genom att hålla avstånd så långt det går samt se till att det finns möjlighet för god handhygien. Alla har också ett eget ansvar att stanna hemma om man är sjuk.

Ansökan är öppen 1-7 juni. Berätta i din ansökan om du har behov av särskilt stöd eller hjälpmedel.

Läs mer och ansök här 

Lovskola anordnas också för elever i grundskolan. Läs mer här