Svenska flaggan och blommor dukade på långbord Tunnbrödsrulle fylld med en creme på mascarpone, nötpastrami, sallad samt oliver. Rosor, svenska flaggan och girlanger på långbord Långbord dukade för studenten

Årets studenter bjöds på en trerätters meny

Under studentveckan har studenterna blivit serverade en trerätters meny utöver det vanliga.

- Vi kommer servera en varmrätt som vi har haft under flera år och som har varit väldigt uppskattad bland studenterna. Det som är nytt i år är att de kommer bli serverade en trerätters meny. Vi kommer totalt att servera över tusen studentluncher den här veckan till alla studenter och även personal på Elof Lindälvs gymnasium, Aranäsgymnasiet och Beda Hallbergs gymnasium, säger Joawchim Asplund, restaurangchef på Elof Lindälvs gymnasium.

I år ser studenten lite annorlunda ut i Sverige och inte minst i Kungsbacka.

- Det har minst sagt varit ett exceptionellt år med tanke på den situation som råder. Skolan och personalen på Service Måltid har lagt ner ett jättejobb för att få det här att fungera och jag är stolt och tacksam för att de gör detta möjligt för våra studenter, säger Fredrik Hansson (C), kommunstyrelsens ordförande.

Årets studentmeny

Förrätt                                           
Tunnbrödsrulle fylld med en creme på mascarpone, nötpastrami, sallad samt oliver.      

Varmrätt                                       
Marinerad kall kycklingfilé serveras med potatissallad innehållande ruccola, rödlök, tomat, sockerärtor och rädisor toppad med caesardressing.                             

Dessert                                         
Choklad och hallonmousse.

 

Kontakta gärna

Joawchim Asplund, restaurangchef
0300-83 35 39
joawchim.asplund@kungsbacka.se

Fredrik Hansson (C), kommunstyrelsens ordförande
0300-83 46 56
fredrik.hansson@kungsbacka.se