Biblioteksbussen utanför Fyrens bibliotek.

Biblioteksbussen kör extratur till Frillesås

13 juni kör biblioteksbussen en extratur till Frillesås för att ge service när det ordinarie biblioteket håller stängt.

Biblioteket i Frillesås har stängt eftersom det ligger i Löftagårdens vård- och omsorgsboende där besöksförbud råder under coronapandemin. I maj kördes extraturer med biblioteksbussen till Frillesås och bussen har varit välbesökt och uppskattad.

–Vi anpassar verksamheten så mycket vi kan för att kunna erbjuda fortsatt service och eftersom intresset har varit stort kör vi nu ytterligare en tur, säger Susan Pour, bibliotekschef.

Biblioteksbussen stannar utanför Frillesås bibliotek 13 juni mellan klockan 10-13. Även i sommar får Frillesås tillgång till ett mobilt bibliotek. Då kommer biblioteksbilen till badet i Vallersvik 30 juni klockan 10-13 och det blir barnaktiviteter med Sommarbiblioteket.

Kontakta gärna