Student springer ut bland björkris

I år kan alla se Kungsbackas studenter springa ut

Är du inte på plats och kan se årets studenter springa ut? Ingen fara, vi filmar och delar årets alla utspring här.

Hur skapar man en student att minnas när vi inte får samlas, och hur förevigar man studenten utan alla nära och kära? Kungsbacka ville ge alla studenter en dag att minnas även fast inte hela släkten får vara på plats, i alla fall inte fysiskt. I år ser studenten lite annorlunda ut i Sverige och inte minst i Kungsbacka.

Se utspringen digitalt

Med social distansering och en pågående pandemi, är det inte så konstigt att man börjar undra hur det faktiskt ser ut för Kungsbackas studenter 2020. Så hur gör man för att skapa en student att minnas? Vi gör den digital såklart. Hela veckan filmar vi utspringen från Aranäsgymnasiet, Elof Lindälvs gymnasium och Beda Hallbergs gymnasium.

Över 900 studenter springer ut 2020

Mellan 1–5 juni springer Kungsbackas studenter ut och firar sin examen. Och trots att studenten blir annorlunda så kommer alla studenter få springa ut till tonerna av sin önskade låt och mötas av två anhöriga som har en tilldelad plats.