Hravn Forsne ny ordförande för nämnden för Vård & Omsorg

Hravn Forsne (M) är ny ordförande för nämnden för Vård & Omsorg. Det beslutade kommunfullmäktige vid sitt möte den 8 september.

Nu är det klart att det blir Hravn Forsne (M) som tar över ordförandeskapet efter att Lisa Andersson (M) lämnat nämnden för att bli ny ordförande i kommunstyrelsen.

- Jag är stolt och glad över att axla ansvaret i V&O tillsammans med nämnden och förvaltningen. Jag vet att det har varit ett bra tempo framåt och det vill jag hålla uppe. Jag ser fram emot att träffa så många medarbetare som möjligt och att jobba ihop, säger Hravn Forsne.

Hravn Forsne är 31 år och bor i Kullavik. Han har varit politiskt engagerad sedan ungdomen och har flera politiska uppdrag i kommunen. Han sitter i kommunfullmäktige, är vice ordförande i nämnden för Teknik samt ersättare i kommunstyrelsen. Utöver sina politiska uppdrag arbetar han på restaurang Cosa i centrala Kungsbacka och läser en masterutbildning i Europastudier vid Göteborgs universitet.

Hravn Forsne tillträder som ordförande med omedelbar verkan. Bengt Alderin (C) är 1:e vice ordförande och Maj-Britt Rane Andersson (S) är 2:e vice ordförande.

Kontakta gärna
Hravn Forsne (M), förtroendevald
hravn.forsne@kungsbacka.se
073-364 48 16

Lillemor Berglund, förvaltningschef Vård & Omsorg
lillemor.berglund@kungsbacka.se
0300-83 49 79