Invest in Kungsbacka

Tillsammans vill vi stärka Kungsbacka! En insats i det arbetet är att ta fram ett marknadsföringsmaterial, för att vi tillsammans ska kunna förmedla en attraktiv bild av Kungsbacka.

Kungsbacka i en expansiv region

Kungsbacka ligger i en av Sveriges starkast tillväxtregioner och det attraktiva läget nära Göteborg, Göteborgs hamn och Landvetter flygplats ger fördelar som stark befolkningstillväxt och ett växande näringsliv. Samtidigt är vi en del av Halland som strävar efter att vara den bästa livsplatsen för dig, din familj och dina medarbetare. Vi är stolta över mycket, inte minst vår natur, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv.

Tillsammans utvecklar vi Kungsbacka

För att vi tillsammans ska attrahera kompetens, nya företag och förmedla en attraktiv bild av Kungsbacka, producerar vi en interaktiv broschyr. Denna vänder sig i första hand till företagare som bedriver verksamhet här och till de som letar efter en ny plats att etablera sig på i Västsverige. Vi visar på varför det är fördelaktigt att driva företag i Kungsbacka, nya verksamhetsområden och de möjligheter som kommer när centrum utvecklas med nya kontor, verksamhetslokaler och arenor.

Invest in Kungsbacka – gemensamt marknadsföringsmaterial

Materialet publiceras i form av en digital, interaktiv broschyr som vi alla kan använda. Den kan visas på visas på smartphones, surfplattor, datorer, och kommer att finnas tillgänglig på kungsbacka.se samt spridas via sociala kanaler.

Vill du veta mer kontakta:

Elinor Filipsson, Näringslivschef 0300-83 44 89

Jessica Blume, Platsutvecklare 0300-83 44 90