Biblioteksbussen utanför Fyrens bibliotek.

Nu kör biblioteksbussen till Frillesås

Nu ska biblioteksbussen börja köra till Frillesås för att ge service när det ordinarie biblioteket är stängt.

Frillesåsborna kommer att få besök av biblioteksbussen var fjärde lördag med start 26 september. Bussen stannar utanför Frillesås bibliotek mellan klockan 10 och 13. Bussen fortsätter sedan med lördagskörningarna så länge biblioteket i Frillesås är stängt.

Eftersom biblioteket ligger i Löftagårdens vård- och omsorgsboende omfattas det av besöksförbudet under coronapandemin och håller därför stängt. Under våren gjordes ett antal extra turer med biblioteksbussen till Frillesås och det har varit mycket uppskattat.

– Vi vill göra allt vi kan för att kunna erbjuda biblioteksservice även om det ordinarie biblioteket är stängt och tidigare extraturer har varit välbesökta, säger Susan Pour, bibliotekschef.

Kontakta gärna