Snart dags för gymnasiedagarna

Gymnasiedagarna 6-8 oktober är en av Sveriges största mötesplatser inför gymnasievalet. På grund av pandemin blir årets mässa digital.

Träffa representanter från gymnasieskolor

Gymnasiedagarna är en utbildningsmässa för de elever som ska göra sitt gymnasieval. Här får de möjlighet att träffa representanter från både gymnasieskolor i Göteborgsregionen som skolor med riksintag. Man har också möjlighet att prata med personal från Gymnasieantagningen, representanter från arbetslivet via Future Skills samt studie- och yrkesvägledare från hela regionen.

I år möts vi online

I år möts vi online och du som besökare behöver inte lägga tid på att resa till mötesplatsen. Istället räcker det att du öppnar upp webbläsaren på din dator, läsplatta eller telefon, på den tid som passar dig. Webbplatsen för den digitala mässan öppnar upp portarna den 6 oktober kl 8.30 på gymnasiedagarna.se/digital-massa

Här kan du under mässans öppettider (6 oktober 8.30-20.00, 7 oktober 8.30-20.00 och 8 oktober 8.30-18.00) prata med mässans utställare genom chatt och livemöten. Dessutom kan du besöka det virtuella mässgolvet utanför mässans öppettider, för att ta del av utställares information och se förinspelat material.