Kungsbackas nya arena - vad vill du uppleva?

Vi planerar för en arena i ett kreativt område centralt i staden. Arenan och området runt omkring ska bidra till upplevelser, rörelse, möten och mycket annat. Vad vill du uppleva när du är här? Vad skulle göra dig stolt över en arena i Kungsbacka? Nu vill vi veta vad du tycker.

– Arenan är en viktig pusselbit i arbetet med en sammanhållen, levande och trygg stad. Vi vill att det blir en mötesplats där man kan vara under olika delar av dygnet oavsett om man vill uppleva kultur, idrott eller annan typ av upplevelse, säger Sven-Erik Bergström som är projektledare för arenan.

Arenan kommer att ligga söder om nya badhuset och ska erbjuda upplevelser både inomhus och utomhus. Arenan ska bli en viktig mötesplats i vår växande stad för så väl invånare som besökare. Den ska bland annat ge möjligheter för bollsport på elitnivå, skolidrott och större evenemang än vad vi kan erbjuda idag. Arenan planeras vara klar 2023.

Vad vill du uppleva?

Till och med 23 september kan du vara med och tycka till om Kungsbackas arena. Vi vill veta vad du ser fram emot att uppleva när du besöker arenan och vad som skulle kunna vara det unika med vår arena.

– För oss är det viktigt att ta del av vad invånarna vill ha ut av en arena i staden. Det är ju för dem vi gör den här investeringen. Kanske någon därute sitter på en genial idé som vi inte har tänkt på tidigare och det är just sådant vi vill komma åt, säger Sven-Erik.

I enkäten kan du även lämna namnförslag på den nya arenan.

Svara i enkäten

Här kan du lämna dina synpunkter genom att svara på några frågor om arenan.

Tyck till om kungsbackas arena

Kontakta gärna