Antikrundan till Kungsbacka i sommar

I sommar åker Antikrundan ut på coronaanpassad turné och 1 september kommer de till Tjolöholms Slott!

Antikrundans uppskjutna Sverigeturné från förra året blir av denna sommar istället. Programledare Anne Lundberg och några av Sveriges främsta antikexperter reser ut i Sverige för att – nästan som vanligt - möta tittare som vill ha sina föremål värderade. 

På grund av coronapandemin planerar SVT och Antikrundan dock för ett anpassat upplägg. Intresserade som vill ha sina föremål värderade får i förväg skicka in bild och text om föremålet, och de som väljs ut att delta i programmet får komma på bokade tider. Allt för att det inte ska bli för stora folksamlingar. Antikrundans experter kommer även att göra hembesök. 

Stora delar av programmet kommer att spelas in utomhus. De restriktioner som gäller i augusti avgör om det kan vara publik eller inte. 

Mailar gör du till antikrundan@svt.se