Dags att börja baka till årets tävling i pepparkaksbygge

Var med och tävla i Bräckliga bruna byggen! Måndagen 22 november kan du börja lämna in ditt tävlingsbidrag, så det dags att börja baka!

Snart sprider sig en doft av pepparkaka över hela kulturhuset Fyren. Det är dags för tävlingen med skapelser av pepparkaksdeg – Bräckliga bruna byggen.

Lämna in ditt bidrag

Du kan lämna in ditt bidrag till tävlingen måndag 22 november och tisdag 23 november klockan 10-18 i informationsdisken i kulturhuset Fyren på Borgmästaregatan 6.

Alla får vara med

Både vuxna och barn kan vara med och tävla. Baka tillsammans med dina vänner, din arbetsgrupp, dina kompisar på förskolan, din klass eller lämna in ett eget bidrag. Det kan vara stort eller litet, modernt eller klassiskt – ja, det kan föreställa vad som helst och du tävlar i fyra kategorier: Folkets röst, Bästa kreativa barnbygge, Bästa hållbara bygge och Bagarens bästa bygge.

- Vi vet att det finns arkitekter och massor med kreativa hemmabagare i kommunen och vi hoppas att vi får in riktigt många bidrag i alla kategorier i år, säger Britta Nyström, projektledare.

Var med och rösta

Det är du som besökare som röstar. Kom till Fyren och titta på utställningen och lämna din röst. Röstningslåda finns på plats i utställningen mitt i Fyren från 24 november klockan 12 och är öppen till 13 december klockan 12.

Prisutdelning

Prisutdelningen är 14 december klockan 17 på kulturtorget i kulturhuset Fyren.

Kulturhuset Fyren

Öppettider
Måndag-torsdag 8-20 (bemannat från 10)
Fredag 8-18 (bemannat från 10)
Lördag-söndag 11-15

Besöksadress
Borgmästaregatan 6

Postadress
Box 10071
434 21 Kungsbacka 

Kontakta gärna