Förvaltningschef blir kommundirektör i Tanums kommun

Karin Martinsson, förvaltningschef för Individ & Familjeomsorg, lämnar Kungsbacka kommun för att bli kommundirektör i Tanums kommun.

På måndagseftermiddagen blev det klart att Karin Martinsson lämnar uppdraget som förvaltningschef för Individ & Familjeomsorg för att bli kommundirektör i Tanums kommun.

- Mina år i Kungsbacka har varit väldigt lärorika, roliga och utmanande med fantastiska medarbetare och kollegor. Jag tar med mig många värdefulla erfarenheter in i mitt nya uppdrag, säger Karin Martinsson.

Bred erfarenhet från offentlig sektor

Karin har lång och bred erfarenhet från både stat och kommun och började i Kungsbacka kommun som integrationschef 2016, och sedan 2018 är Karin förvaltningschef för Individ & Familjeomsorg.

Uppskattad och målinriktad förvaltningschef

- Jag vill tacka Karin för hennes målinriktade insatser här i Kungsbacka kommun. Karin är en mycket uppskattad förvaltningschef och kollega. Med stort fokus och tydlig målbild har hon gjort viktiga avtryck i kommunledningens arbete. Jag önskar henne lycka till i det nya uppdraget, säger Malin Aronsson, kommundirektör i Kungsbacka kommun.

Kontakta gärna

Karin Martinsson, förvaltningschef Individ & Familjeomsorg
karin.martinsson@kungsbacka.se
0300-83 58 54

Malin Aronsson, kommundirektör
malin.aronsson@kungsbacka.se
0300-83 42 32