Nu är Kungsbacka ridklubb öppen

Efter ett intensivt snöröjningsarbete är Kungsbacka ridklubb nu öppen igen.

Kungsbacka ridklubb stängdes i fredags som en säkerhetsåtgärd på grund av den stora mängd snö och drivbildning som samlats på taken. Efter ett intensivt och omfattande snöröjningsarbete i framförallt fredags och lördags kan ridklubben nu öppna igen.

- Det är glädjande att vi har kunnat röja bort snön och att ridklubben nu har öppnat. Jag vill tacka alla medarbetare som har varit involverade i arbetet, och ridklubben för samarbetet under tiden, säger Mats Söderström, biträdande verksamhetschef på Fastighet, på förvaltningen för Service.

Kontakta gärna

För frågor som rör Kungsbacka ridklubbs lokaler
Mats Söderström, biträdande verksamhetschef Fastighet, förvaltningen för Service
0300-83 50 14
mats.soderstrom@kungsbacka.se

För frågor som rör föreningslivet
Jessica Wibeck, Fritidschef Kultur & Fritid
0300-83 46 62
jessica.wibeck@kungsbacka.se