Var med och testa våra nya e-tjänster

Vill du hjälpa till att testa våra nya e-tjänster? Anmäl dig via formuläret längre ner på den här sidan (formuläret är nu stängt). Dina åsikter ger oss värdefull input.

Obs! Nu har anmälningstiden gått ut! Tack alla som anmält sitt intresse. Vi återkopplar till er.

En e-tjänst är en digital service som erbjuder dig som invånare eller företagare möjlighet att uträtta dina ärenden över internet. Du använder till exempel en e-tjänst när du ansöker om busskort för skolelever, beställer karta för bygglov eller ansöker om serveringstillstånd.

Testpersoner sökes

Under våren börjar vi att bygga om majoriteten av de e-tjänster som kommunen tillhandahåller. De nya e-tjänsterna ska göra kontakten mellan kommunen och invånare, besökare och företagare både enklare och mer effektiv. Ett led i utvecklingen är att testa våra nya e-tjänster innan de publiceras, det handlar om att testa både funktioner och användbarhet. Nu söker vi personer som vill testa och tycka till om våra nya e-tjänster.

Information om testuppdraget

Vi planerar att genomföra testomgången under vecka 17 och vecka 19. Ditt uppdrag är att testa utvalda e-tjänster enligt en instruktion och utifrån ett enkelt formulär beskriva dina upplevelser. Att genomföra testerna beräknas ta cirka 30 minuter.

För att kunna delta i testet behöver du ha tillgång till en dator, mobiltelefon eller surfplatta med åtkomst till internet samt ha e-legitimation, exempelvis BankID eller mobilt BankID.

Vi tar emot ett begränsat antal testpersoner. Är du en av dem som får delta i testet får du som tack ett presentkort på lokal handel.

Obs! För att delta ska du vara över 18 år. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om dataskydd och hur vi hanterar dina personuppgifter.

Kontaktpersoner

Har du frågor om att testa en e-tjänst?

Louise Skyttberg, Projektledare
louise.skyttberg@kungsbacka.se
0300-83 44 96

Anna Ebeling, Testledare
anna.ebeling@kungsbacka.se
0300-83 42 67