Bli en av oss i sommar!

Inför varje sommar söker Vikariecenter personal till kommunens olika verksamheter. Personer som vill, vågar och kan!

Den som sommarjobbar hos oss får inte bara ett viktigt jobb där hen gör skillnad för andra. Det ger också värdefulla erfarenheter, möten med andra, bra anställningsvillkor och nära samarbete med kollegor. Dessutom finns det möjlighet till erbjudande om fortsatt arbete även efter sommaren.

Att sommarjobba på någon av våra verksamheter är en resa i personlig utveckling lika mycket som det är ett viktigt och roligt jobb. Man kan förvänta sig glädje, utmaningar, framgång, motgång, energi, vila, arbete utomhus och inomhus, natt och dag. Man utvecklar värdefulla sociala förmågor att ha med sig i alla slags möten livet igenom.

Det ger också en möjlighet att få en inblick i arbetet och skaffa referenser för framtida jobb.

Vikariecenter söker

I år söker Vikariecenter bland annat personer som vill jobba som sjuksköterska, personlig assistent, stödbiträde på ett boende med särskild service, vårdbiträde eller undersköterska på ett vård- och omsorgsboende eller inom hemtjänsten.

Man söker även personer som vill arbeta som lokalvårdare, måltidsbiträde eller servicepersonal inom olika verksamheter. För att söka tjänsterna behöver man ha fyllt 18år.

Läs mer om våra lediga sommarjobb!

Kontakta gärna:

Vikariecenter
0300-83 78 00

vikariecenter.boende@kungsbacka.se
vikariecenter.personligassistans@kungsbacka.se
vikariecenter.maltid@kungsbacka.se
vikariecenter.forskola@kungsbacka.se
vikariecenter.grundskola@kungsbacka.se
vikariecenter.lokalvard@kungsbacka.se
vikariecenter.vardochomsorg@kungsbacka.se