Dags att söka till Kulturskolan

Nu är det hög tid att söka höstens kurser på Kulturskolan!

Förutom kurser i sång, konst och en rad olika instrument kan du även lära dig att spela teater och skapa film. Nytt för 2020/2021 är Kulturskolans digitala pianokurser. 

Vem kan gå i Kulturskolan?

För att gå i Kulturskolan ska du vara 5-20 år och vara folkbokförd eller gå i grundskola i Kungsbacka kommun. Vi har olika åldersgränser för våra kurser och du kan söka till en kurs samma år som du blir så gammal som kursen kräver.

Upplevelser för livet

Vi utformar undervisningen på många olika sätt. Förutom regelbundna lektioner, enskilt eller i grupp, har vi under vanliga år utställningar, föreställningar, konserter och projekt av olika slag. Alla delar ingår i vår undervisning och är lika viktiga för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Lektionerna är under eftermiddagar och kvällar centralt i Kungsbacka eller på skolor och mötesplatser runt om i kommunen. För varje ämne eller instrumentkurs betalar du en terminsavgift.

Klicka här för att läsa mer på Kulturskolans webbplats!