Hitta träning som passar för dig med funktionsnedsättning

På ParaMe kan du på ett enkelt sätt hitta idrott och träning som passar just dina förutsättningar!

Har du en rörelsenedsättning, synnedsättning eller intelektuell funktionsnedsättning? ParaMe är en webbplats fylld med inspiration, träning och läger som du kan anmäla dig till. Där kan du hitta idrott och träning utifrån dina förutsättningar och i närheten där du bor. Gå in på para-me.se

Fler aktiviteter för dig med funktionsnedsättning.

Registrera din förening eller organisation

Erbjuder din förening aktiviteter för personer med funktionsnedsättning? Vill ni få fler medlemmar samtidigt som ni bidrar till att fler personer kommer i rörelse? Förutom att registrera din förening i kommunens föreningsregister, kan du registrera den på ParaMe. 

ParaMe arbetar hela tiden med att ta in fler föreningar från hela landet. Alla föreningar som kan inkludera personer med funktionsnedsättning i sin verksamhet är välkomna att registrera sig. Din förening behöver nödvändigtvis inte ha en specifik verksamhet för personer med funktionsnedsättning. 

Även andra aktörer som organisationer och i vissa fall företag kan också ansöka om registrera sig hos ParaMe.

Registrera helt gratis

Du som registrerar en förening eller organisation på ParaMe gör det kostnadsfritt och behöver inte vara medlem i Svenska Parasportförbundet. Registrera på para-me.se