Nu återgår daglig verksamhet till ordinarie lokaler

Måndagen den 23 augusti är det äntligen dags för daglig verksamhet att starta upp i ordinarie lokaler igen. Det är många som ser fram emot detta.

Planeringsarbetet och förberedelser pågår

Arbetet med att kunna återgå till ordinarie lokaler är i full gång och både personal och deltagare är glada och spända av förväntan.

- Det ska bli roligt att komma tillbaka. Jag har verkligen längtat till Åhuset, att uppträda och träffa kompisarna igen, säger Per Broberg, deltagare i daglig verksamhet. 

Vissa förändringar

 Verksamheten återgår till ordinarie lokaler men en del förändringar sker. Dels välkomnar daglig verksamhet några nya deltagare samt även nya medarbetare.

- Vi har två planeringsdagar nu, så nu får vi slå våra kloka huvuden ihop och se till att det blir en bra övergång för alla. Alla är taggade, så jag tror att det kommer bli jättebra, säger Ida Ludwigsen, stödassistent daglig verksamhet.

Kontinuerliga bedömningar 

Individ & Familjeomsorg har kontinuerligt under pandemin arbetat med att förebygga att smittspridning sker inom våra verksamheter. Det är särskilt viktigt eftersom flera av våra brukare tillhör riskgrupper. Därför har daglig verksamhet bedrivits i anpassad form sedan en tid. Deltagare som har praktikplatser i verksamheter som varit igång har deltagit på dessa.

Planeringsdagar den 19-20 augusti  

Daglig verksamhet håller stängt torsdag och fredag (19-20 augusti) denna vecka för att personalen ska kunna förbereda så att återgången fungerar väl. 

Läs mär om bakgrunden till beslutet här

Kontakta gärna: 

Maria Udén Lohnér, verksamhetschef    
Individ & Familjeomsorg
0300-83 73 15
maria.uden-lohner@kungsbacka.se