Våga växa - bli familjehem!

Välkommen till digital informationsträff om att bli och vara familjehem.

Nu vill träffa dig som är intresserad av att bli familjehem. Ett bra sätt att få veta mer om hur du kan bli familjehem och hur det kan kännas att vara ett, är att komma på informationsmöte. Vi berättar, svarar på dina frågor och diskuterar. 

Datum: 

  • 16 september, kl. 18
  • 5 oktober, kl. 18
  • 8 november, kl. 18

Anmäl dig med namn och datum till: mari.vedenpaa@kungsbacka.se eller ring familjehemssekreterarna på telefon 0300-83 74 41. När vi har fått in din anmälan skickar vi en Teams-länk som du använder för att delta. 

Här finns en inbjudan i pdf-format för dig som önskar. 

Våga växa är en regional satsning

Hallands sex kommuner har just startat ett samarbete med att rekrytera kommunala familjehem som heter "Våga växa!".

Satsningen har uppmärksammats i media den senaste veckan. Vårt mål är att nå fler som är intresserade av att göra en insats för ett barn eller en ungdom, men vi vill också utveckla samarbetet så att vi tillsammans jobbar smartare. 

Läs mer på kungsbacka.se/familjehem