Samhällsbyggnadsfrukost

Är ni som företag inom bygg- och fastighetsbranschen intresserade av vilka projekt som är på gång i Kungsbacka? Då är ni välkomna på samhällsbyggnadsfrukost.

Vi bjuder in er att komma och lyssna på vilka projekt som är på gång i Kungsbacka, och ni har möjlighet att ställa frågor. 

Syftet med samhällsbyggnadsfrukost är att bjuda in till information och dialog om vad som är på gång i Kungsbacka. Vi ger en övergripande bild över några projekt samt fördjupar oss i ett par av dem. Varje tillfälle avslutas med en gemensam frågestund. Frågorna går bra att ställa på plats men kan också skickas in i förväg. 

Nästa tillfälle

Vi återkommer med datum för nästa tillfälle med samhällsbyggnadsfrukost. 

Genomförda frukostar

Tisdag 25 maj hade vi vår tredje samhällsbyggnadsfrukost. Den här gången pratade vi om hållbar stadsplanering och hur vi planerar Kungsbacka stad. Vi gav även information om kvarteret Ejdern mitt i stan samt arenan i Kungsbacka sportcenter och Aranäs stadsdel. 

I september 2020 fokuserade vi på fördjupad översiktsplan för Kungsbacka stad samt hur vi bygger ett hållbart samhälle. Bildspel från frukosten finns längts ner på sidan. 

Hösten 2019 hade vi vår första samhällsbyggnadsfrukost. Vi hade då en presentation om aktuella projekt i centrala Kungsbacka samt att vi fördjupade oss i Klovstens verksamhetsområde och utveckling av centrum åt sydost.

Presentationer från samhällsbyggnadsfrukostarna hittar du under dokument längst ner på sidan. 

Kontakta gärna

Kontakta gärna