Samhällsbyggnadsfrukost

Är ni som företag inom bygg- och fastighetsbranschen intresserade av vilka projekt som är på gång i Kungsbacka? Då är ni välkomna på samhällsbyggnadsfrukost.

Vi bjuder in er att komma och lyssna på vilka projekt som är på gång i Kungsbacka, och ni har möjlighet att ställa frågor. 

Syftet med samhällsbyggnadsfrukost är att bjuda in till information och dialog om vad som är på gång i Kungsbacka. Vi ger en övergripande bild över några projekt samt fördjupar oss i ett par av dem. Varje tillfälle avslutas med en gemensam frågestund. Frågorna går bra att ställa på plats men kan också skickas in i förväg. 

Nästa tillfälle

  • Tisdag 19 oktober 2021, klockan 8:15-9:30 via Teams.

Vi inleder dragningen klockan 8:30 med övergripande information om vad som är på gång i Kungsbacka kommun. Vid detta tillfälle kommer vi ha fokus på stadsomvandling. De projekt vi fördjupar oss i denna gång är Sydöstra centrum, Klovsten samt Gjutaren och Liljan som alla bygger på stadsomvandlingen.

Innan själva dragningen börjar kommer vi dela upp oss i mindre grupper för ett kort mingel. 

Tidigare frukostar

Presentationer från tidigare samhällsbyggnadsfrukostar hittar du under dokument längst ner på sidan. 

Anmäl dig här

Vi sparar dina uppgifter för att kunna bjuda in till liknande tillställningar och för att kunna utvärdera det du deltagit på.

Kontakta gärna

Kontakta gärna