Foto: Kristina Axelsson

Elektronen

Elektronen är en mötesplats för alla åldrar i centrala Kungsbacka.

Elektronen har ett brett utbud av verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, discon, föreläsningar och mycket annat. Om du är intresserad av film, foto, konst eller musikproduktion finns det lokaler och personal som hjälper dig. Kontakta oss, om du vill veta mer om vad du kan göra!

Öppettider

Tisdag-torsdag kl. 15-21

Kom och påverka din fritid! Vad vill du göra? Prata med oss ungdomskonsulenter om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Vi hjälper dig gärna så att du ska kan få hålla på med ditt intresse, lära dig något nytt, träffa andra, arrangera discon och mycket annat. Kom på besök under öppettiderna eller kontakta oss!

Studio

På Elektronen finns två studios och en DJ-bänk. Elektronen arrangerar också workshoppar och handledning i musikproduktion, filmljud, filmmusik, filmskapande och DJ. Programmen som används är Pro Tools, Logic Pro X och FL Studio. 

Om du är intresserad av att vara med, kontakta ungdomskonsulent Christopher Sköld: 0300-83 49 27, christopher.skold@kungsbacka.se.

Replokal

Du kan repa med ditt band i Elektronens replokal eller på Elektronens scen. Vill du boka replokal eller scenrep, kontakta Christopher Sköld: 0300-83 49 27, christopher.skold@kungsbacka.se.

Det finns också andra replokaler runt om i kommunen.

Graffiti och ateljé

På Elektronen finns en massa möjligheter för dig som är intresserad av att måla, rita eller graffa. Vi har två lagliga graffitiväggar utomhus och en ateljé med stafflier, färger och väggar som du kan måla på. 

Är du intresserad av måleri och graffiti, kontakta Madeleine Jonasson:
0300-83 78 21, madeleine.jonasson@kungsbacka.se

Evenemang

Vill du läsa om vad som händer på Elektronen framöver? I evenemangskalendern kan du läsa om allt som är på gång på Elektronen.

Boka lokal

När Elektronens lokaler inte är bokade för ungdomsverksamhet går de bra att hyra för kalas, möten eller andra arrangemang. Du kan själv boka lokalerna via länken Webb-bokning längre ner på den här sidan.

Rökning, alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.

Adress och kontakter