Foto: Kristina Axelsson

Elektronen

Elektronen är en mötesplats för alla åldrar i centrala Kungsbacka.

Elektronen har ett brett utbud av verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, discon, föreläsningar och mycket annat. Om du är intresserad av film, foto, konst eller musikproduktion finns det lokaler och personal som hjälper dig. Kontakta oss, om du vill veta mer om vad du kan göra!

Sommarstängt

Vår ordinarie verksamhet är stängd vecka 28-34. Vi startar igen vecka 35.

Du hittar alla sommarlovsaktiviteter på kungsbacka.se/sommarlovstips

Öppettider

Tisdag-torsdag 15-21
Fredag 13-19

Under dessa tider kan du prata med ungdomskonsulenterna om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Annars kan du kontakta dem för att boka en tid för möte. Du hittar kontaktuppgifter i vänstermenyn.

Digitalt kulturcenter

Onsdagar 15-20
Fredagar ojämna veckor 15-19

Studio

På Elektronen finns två studios och en DJ-bänk. Elektronen arrangerar också workshoppar och handledning i musikproduktion, filmljud, filmmusik, filmskapande och DJ. Programmen som används är Pro Tools, Logic Pro X och FL Studio. 

Om du är intresserad av att vara med, kontakta ungdomskonsulent Pär Lilliehorn: 0300-837830, par.lilliehorn@kungsbacka.se

Replokal

Du kan repa med ditt band i Elektronens replokal eller på Elektronens scen. Vill du boka replokal eller scenrep, kontakta Christopher Sköld: 0300-83 49 27, christopher.skold@kungsbacka.se.

Det finns också andra replokaler runt om i kommunen.

Digitalt kulturcenter

Här kan du spela eller göra spel, använda 3D-skrivare, anordna turneringar eller driva en spelserver. 

Om du är intresserad av digital-, maker- eller spelkultur kontakta Kjell Håftén (Mikael Jonsson): 0300-83 78 17, mikael.jonsson@kungsbacka.se

Evenemang

Vill du läsa om vad som händer på Elektronen framöver? I evenemangskalendern kan du läsa om allt som är på gång på Elektronen.

Boka lokal

När Elektronens lokaler inte är bokade för ungdomsverksamhet går de bra att hyra för kalas, möten eller andra arrangemang. Du kan själv boka lokalerna via länken Webb-bokning längre ner på den här sidan.

Rökning, alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.

Adress och kontakter